-->

VINDUER OG DØRE - DIREKTE FRA FABRIK​

Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres? Vi tilbyder blandt andet at udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og hængsler m.m. Vi udskifter også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år.

VORES VINDUER ER PRODUCERET I DANMARK

Når du skal vælge nye vinduer eller døre til dit hus, er det vigtigt at du gør det ordenligt. Det er ikke alle vinduer eller døre det passer til husets byggestil. Vi står altid klar med inspiration til de nye vinduer eller døre. Vi har mange modeller, både i trævinduer, plasticvinduer og træ-aluvinduer.

RENOVERING AF VINDUER OG DØRE

I vores tid med dyre varmeregninger og kolde vintre er det en god ide at være på forkant med energiforbruget i huset.

Så derfor er det altid et fornuftigt valg at få kigget på vinduer og døre.​

Utætte gummilister og manglende isolering omkring karmen er også vigtig at få styr på.​

Vores glarmester og tømrere tilbyder renovering af både vinduer og døre efter flere forskellige typer skader. Det kunne være reparation efter et indbrudsforsøg, hvor karm eller lister har taget skade eller udskiftning af træ ved råd, med efterfølgende behandling mod råd og svamp. Ved renovering bestræber vores glarmestre og tømrere sig altid på, at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage.

Hvis du har brug for gode råd, er du meget velkommen til at kontakte Glarmesterfirmaet Jydsk Glasservice ApS. Vi har hjulpet mange kunder i Aalborg, Nørresundby og andre byer i Nordjylland - og er også klar til at hjælpe dig.

Ring gerne for yderligere spørgsmål

Jydsk Glasservice

Telefon: 98 12 00 44

Mail: info@jydskglasservice.dk

Tryk på billeder for mere info

​​

Vi tager imod dankort, mobilepay og kontanter:

dankortmobilepaykontakt

jydskglasservice i Aalborg, Nordjylland, DK på Houzz

​Jydsk Glasservice ApS

​Kontor: Hadsundvej 86B 1 th, 9000 Aalborg

Værksted: Skolestien 7, 9270 Klarup

​CVR: 33050526

Kontaktinfo