-->

Din tømrer - snedker - glarmester i Aalborg og Nørresundby

​Vi er din foretrukne glarmester, hvis du akut står og skal have udskiftet en rude. Vi har erfaringen inden for arbejdet med vinduer, og vores glarmestre kan med perfektion renovere og udskifte vinduer.

ET BREDT UDVALG AF GLAS

Har du specielle ønsker til, hvilke vinduer eller glas du vil have, kan vores tømrer isætte en lang række af forskellige glastyper. Det kan være alt fra energiruder og plexiglas til termoruder og meget andet. Uanset om du er virksomhed eller privat person, kan vores glarmester og tømrere være behjælpelige for dig. Vi løser med glæde både mindre og større vinduesprojekter.

Står du og skal have renoveret dine vinduer, er vores tømrere klar til at reparere dem. Det kan for eksempel være gældende, hvis du har været udsat for indbrud, eller hvis træværket omkring vinduet ikke slutter tæt til glasset. Vores tømrere kan løse alle opgaver, når det kommer til udskiftning af glas, vinduer samt renovering heraf.

TØMRER MED FORSTAND PÅ GLAS

Bor du i Aalborg, Nørresundby eller andre byer i Nordjylland, er du velkommen til at kontakte os. Har du brug for vores hjælp, har vi vagtservice. Så tøv ikke, hvis du har et akut problem. Vi er hos Jydsk Glasservice klar til at hjælpe dig, hvis dine vinduer og døre skal udskiftes.

Ring gerne for yderligere spørgsmål

Jydsk Glasservice

Telefon: 98 12 00 44

Mail: Jydskglasservice@gmail.com 

​​

Vi tager imod dankort, mobilepay og kontanter:

dankortmobilepaykontakt

jydskglasservice i Aalborg, Nordjylland, DK på Houzz

​Jydsk Glasservice ApS

​Kontor: Hadsundvej 86B 1 th, 9000 Aalborg

Værksted: Skolestien 7, 9270 Klarup

​CVR: 33050526

Kontaktinfo